Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
COLIN10
Debiutant

Dołączył: 17 Kwi 2010 Posty: 11 Skąd jesteś (miejscowość / region): Ryki Posiadane auto: Seat Cordoba SXE 1,6 97
Piwa: 0/2
|
Wysłany: Czw 29 Kwi 2010, 20:12
Temat postu: Nagłośnienie do Seata Cordoby |
|
|
Witam serdecznie
Zadaję ponownie pytanie o nagłośnienie...
Jeśli ktoś się na tym zna prosiłbym o podpowiedź. Chcę sobie kupić radio :
http://allegro.pl/item1019343341_8_5_cala_eonon_1022_gwarancja_dvd_divx_mp3.html Czy warto takie radio kupić i czy się sprawdzi?
Poza tym prosiłbym o jakieś podpowiedzi co do suboowera oraz głośników, może jakiś komplet? czekam na odpowiedź.
Czytałem tu na forum o car audio serwis czy coś takiego - jeśli mieszkam w Rykach, woj lubelskie - 60km od lublina. Chciałbym dowiedzieć się gdzie można taki serwis znaleźć najlepiej blisko mojej okolicy. Dziękuje z góry za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez COLIN10 dnia Czw 29 Kwi 2010, 20:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
syncmaster87
Przyjaciel Portalu

Dołączył: 03 Wrz 2009 Posty: 255 Skąd jesteś (miejscowość / region): GanG CiTy Posiadane auto: CorDoBa 1.6 _ 96r
Piwa: 15/34
|
Wysłany: Czw 29 Kwi 2010, 20:21
Temat postu: Re: ( Seat ) Nagłośnienie do Seata Cordoby |
|
|
Moj kolega ma radyjko tej firmy nawet nie wiem czy nie takie same ( EONON 1022) jak podales link do niego i nie narzeka a zadowolony jest z niego bardzo. Ja bym sam kupił ale brak $$ he
pozdro
Ostatnio zmieniony przez syncmaster87 dnia Czw 29 Kwi 2010, 20:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
COLIN10
Debiutant

Dołączył: 17 Kwi 2010 Posty: 11 Skąd jesteś (miejscowość / region): Ryki Posiadane auto: Seat Cordoba SXE 1,6 97
Piwa: 0/2
|
Wysłany: Czw 29 Kwi 2010, 20:22
|
|
Ewentualnie jakie jeszcze radia byście proponowali ...
Podoba mi się to radio i mam na to gotówkę tylko chciałbym jakiś serwis który by do tego jeszcze sprzedał - głośniki dobrej firmy oraz suboower |
|
Powrót do góry |
|
 |
all4you
Czytelnik

Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 3 Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa Posiadane auto: Seat Cordoba (99-02)
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Pon 17 Maj 2010, 14:35
|
|
Nie słyszałem o tej firmie, ale po cenie widać że to "chińszczyzna", no ale jak lubisz wodotryski to ok. Proponowałbym za tą kaskę coś bez DVD, LCD itp. ale firmowego, coś z alpine, kenwooda, jvc, clariona.
Czego oczekujesz od dźwięku?
Ile byś chciał wydać na wzmacniacz+subwoofer?
Ile byś chciał wydać na zestaw przedni+ewentualny wzmak?
Czy mogą być używki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|