Seat

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęścioponyfelgiksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum SEAT Forum Strona Główna -> ( Seat ) Car audio,CB radio, nawigacja, alarmy, komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fikos123

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 15
Skąd jesteś (miejscowość / region): Nidzica
Posiadane auto: Seat Toledo II 1900 TDI 110 KM 99r
Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 14 Paź 2008, 13:07
Temat postu:

jak rozkodowac radio??toledo II


witam wszystkich wczoraj wyciagnalem bezpiecznik od radia i mi sie zakodowalo,wiem jaki mam kody tylko nie wiem jakich przyciskow trzeba uzyc zeby odblokowac jest ktos kto mial moze ten sam problem co ja??prosze o napisanie jak dokladnie wykonac czynnosci zeby rozkodowac
Powrót do góry
MiroTDI
Moderator

Auto Maniak
Auto Maniak


Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 1383
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kraków
Posiadane auto: BMW E91 318D 2009
Piwa: 35/2
Wysłany: Wto 14 Paź 2008, 13:30
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


Kod wprowadzasz przyciskami 1-4,akceptujesz przyciskiem prog.

Np jak masz kod 2578 to naciskasz przycisk"1" aż pokaże sie 2,przycisk "2" aż będzie 5 ,przycisk "3" aż bedzie 7 i "4" aż będzie 8 i potem naciskasz "prog".
Powodzenia!
Powrót do góry
Toomekk6

Stały Bywalec
Stały Bywalec


Dołączył: 29 Paź 2008
Posty: 167
Skąd jesteś (miejscowość / region): Białystok
Posiadane auto: Seat Toledo II 1,9TDI 2000r. / Ford Mondeo 2.0 TDDi 2002r.
Piwa: 8/6
Wysłany: Sro 29 Paź 2008, 15:57
Temat postu:

Problem


Witam.
Niedawno zakupiłem Seata Tolego II 1.9TDI 110KM 2000r. od znajomego. A on ten samochód sprowadził 2 lata temu. Wyjąłem akumulator w celu naładowania i mi się radio zepsuło. Pisze safe, wiem co robić. Ale mam pytanie skąd mam wziąć kod? Gdzie on powinien być?
Powrót do góry
gadu-gadu
TeDeI

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 36
Skąd jesteś (miejscowość / region): Lubuskie
Posiadane auto: Seat Toledo II '99
Piwa: 0/0
Wysłany: Pon 24 Lis 2008, 19:13
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


jak nie masz w instrukcji od radia lub w co wątpie ktoś na obudowie nie napisał to zostaje tylko serwis. Koszt 67,50 brutto za 15 minut pracy Smile

pozdr
_________________
1,9 TDI 110 KM - AHF
Powrót do góry
gadu-gadu
karson1910

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 05 Kwi 2008
Posty: 10

Posiadane auto: Seat Toledo 1,9 TDI 110 KM 99r.
Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 26 Lis 2008, 15:25
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


Miałem ten sam problem.Rozkodowanie kosztowało mnie 20 PLN.Zrobił mi to gość który naprawia również telewizory.W jeden dzień zaniosłem ,a na drugi miałem odbiór.
Powrót do góry
Reklama








Wysłany: Sro 26 Lis 2008, 15:25
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
Toomekk6

Stały Bywalec
Stały Bywalec


Dołączył: 29 Paź 2008
Posty: 167
Skąd jesteś (miejscowość / region): Białystok
Posiadane auto: Seat Toledo II 1,9TDI 2000r. / Ford Mondeo 2.0 TDDi 2002r.
Piwa: 8/6
Wysłany: Sob 31 Sty 2009, 18:26
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


Witam,
czyli tak: włączam radio pisze safe i od razu mam wprowadzać kod czy najpierw przycisk prog?
Powrót do góry
gadu-gadu
MiroTDI
Moderator

Auto Maniak
Auto Maniak


Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 1383
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kraków
Posiadane auto: BMW E91 318D 2009
Piwa: 35/2
Wysłany: Nie 01 Lut 2009, 09:25
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


Najpierw kod potem prog.
Powrót do góry
ivan666

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 06 Wrz 2010
Posty: 1
Skąd jesteś (miejscowość / region): warmia
Posiadane auto: leon sdi
Piwa: 0/0
Wysłany: Pon 06 Wrz 2010, 19:43
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


MiroTDI napisał:
Kod wprowadzasz przyciskami 1-4,akceptujesz przyciskiem prog.

Np jak masz kod 2578 to naciskasz przycisk"1" aż pokaże sie 2,przycisk "2" aż będzie 5 ,przycisk "3" aż bedzie 7 i "4" aż będzie 8 i potem naciskasz "prog".
Powodzenia!



jak naciskam 1 to długo muszę czekać zanim pojawi się 1.cyfra kodu?
_________________
ivan
Powrót do góry
komunikator tlen - status
maciej666

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 1
Skąd jesteś (miejscowość / region): torun
Posiadane auto: Leon
Piwa: 0/0
Wysłany: Nie 26 Wrz 2010, 14:47
Temat postu:

Re: ( Seat ) jak rozkodowac radio??toledo II


witam, ja wpisuję kod, radio zaczyna grać ale po 2-5 sec wyłącza się z powrotem , wie może ktoś o co chodzi?
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum SEAT Forum Strona Główna -> ( Seat ) Car audio,CB radio, nawigacja, alarmy, komputery Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1





 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Seat ) Car audio,CB radio, nawigacja, alarmy, komputery

11) kod »

Seat

Altea

36 500

2011r.

124 350 km

małopolskie

Seat

Cordoba

16 800

2005r.

131 000 km

śląskie

Seat

Ibiza

35 900

2011r.

55 600 km

pomorskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group

bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

Partnerskie fora dyskusyjne: Klub Seata Ibiza   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2014 Created by idealneT and OM System