Seat

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęściksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum SEAT Forum Strona Główna -> ( Seat Toledo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kawasaki64

Dyskutant



Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 88
Skąd jesteś (miejscowość / region): dolnyslask
Posiadane auto: Toledo II
Piwa: 0/4
Wysłany: Pon 07 Mar 2011, 21:31
Temat postu:

Kodowanie kluczyka toledo 2


Witam Mam problem z kluczykiem do toledo 2 tdi 110km 99r wiem że temat był wałkowany ale nic nie pomaga może ktoś coś pomoże, mianowicie
stary kluczyk z kłódkami wyładowywał baterię i kupiłem inny ale w żaden sposób nie mogę go zakodować aby otwierał i zamykał drzwi
próbowałem kilku algorytmów ale nic nie wiem czy one były błędne czy po prostu bez vaga tego nie ruszy
z góry serdeczne dzięki za pomoc
Powrót do góry
marcin 82
Moderator

Auto Maniak



Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 2142
Skąd jesteś (miejscowość / region): KRA....
Posiadane auto: seat,leon,1.6 16v AZD.LPG,2001r
Piwa: 84/3
Wysłany: Pon 07 Mar 2011, 22:10
Temat postu:

Re: ( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2


kluczyk ma odpowiednią częstotliwość?
Powrót do góry
kawasaki64

Dyskutant



Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 88
Skąd jesteś (miejscowość / region): dolnyslask
Posiadane auto: Toledo II
Piwa: 0/4
Wysłany: Pon 07 Mar 2011, 22:20
Temat postu:

Re: ( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2


mhz te same Laughing
Powrót do góry
szymekgd

Auto Maniak



Dołączył: 18 Sie 2010
Posty: 1781
Skąd jesteś (miejscowość / region): Gdynia
Posiadane auto: Seat Toledo AFN
Piwa: 72/5
Wysłany: Pon 07 Mar 2011, 23:01
Temat postu:

Re: ( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2


A probowales zmienac czestotliwosc trymerem w pilocie?
_________________
pozdr. Michal
Powrót do góry
Radek73

Auto Maniak



Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 4351
Skąd jesteś (miejscowość / region): Szczecin
Posiadane auto: Leon Sport 1,9 TDI 110 KM
Piwa: 149/6
Wysłany: Wto 08 Mar 2011, 10:07
Temat postu:

Re: ( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2


A sprawdzałeś ten temat?

http://seat.auto.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22355
_________________
Powrót do góry
Reklama








Wysłany: Wto 08 Mar 2011, 10:07
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
kawasaki64

Dyskutant



Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 88
Skąd jesteś (miejscowość / region): dolnyslask
Posiadane auto: Toledo II
Piwa: 0/4
Wysłany: Wto 08 Mar 2011, 21:14
Temat postu:

re


szymekgd napisał:
A probowales zmienac czestotliwosc trymerem w pilocie?


powiem szczerze że nawet nie wiem co to jest i po co to robić jeżeli na kluczyku jest napisana ta sama częstotliwość
Powrót do góry
kawasaki64

Dyskutant



Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 88
Skąd jesteś (miejscowość / region): dolnyslask
Posiadane auto: Toledo II
Piwa: 0/4
Wysłany: Wto 08 Mar 2011, 21:16
Temat postu:

re


Radek73 napisał:
A sprawdzałeś ten temat?

http://seat.auto.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22355


a tego postu nie widziałem wielkie dzięki jutro spróbuje
Powrót do góry
pkolpak7

Debiutant



Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 29
Skąd jesteś (miejscowość / region): toruń
Posiadane auto: seat toledo 1,9 tdi
Piwa: 0/1
Wysłany: Sob 12 Mar 2011, 08:41
Temat postu:

Re: ( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2


kolego podaj maila to prześle tobie instrukcje kodowania kluczyka
Powrót do góry
gadu-gadu
kawasaki64

Dyskutant



Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 88
Skąd jesteś (miejscowość / region): dolnyslask
Posiadane auto: Toledo II
Piwa: 0/4
Wysłany: Nie 13 Mar 2011, 19:29
Temat postu:

re


kawasaki64@wp.pl
Dzięki:)
Powrót do góry
kokos_eit

Debiutant



Dołączył: 03 Mar 2012
Posty: 13
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kraków
Posiadane auto: Seat Toledo II 99 1,9 TDI
Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 27 Mar 2012, 17:12
Temat postu:

Re: ( Seat Toledo ) Kodowanie kluczyka toledo 2


pewnie temat już nie aktualny ale dla potomności chciałem przytoczyć 2 tutoriale dzięki którym można zakodować pilota. Mi one pomogły.

z użyciem VAGa:
http://www.youtube.com/watch?v=T_c9ZqVvvg4

i bez VAGa:
http://www.youtube.com/watch?v=83Co22N70Gw&feature=related

miłego kodowania Wink
_________________
Hiszpańskie Towarzystwo Samochodów Osobowych
Powrót do góry
gadu-gadu
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum SEAT Forum Strona Główna -> ( Seat Toledo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Ogłoszenia sprzedaży - Seat Toledo »

Opinie o samochodach Seat Toledo - testy użytkowników »


 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Seat Toledo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty.


Seat

Toledo

43 900

2014r.

90 442 km

małopolskie

Seat

Leon

46 899

2014r.

77 050 km

małopolskie

Seat

Toledo

44 800

2014r.

45 000 km

śląskie

Seat

Toledo

42 000

2014r.

57 623 km

małopolskie

Seat

Toledo

41 900

2014r.

116 640 km

małopolskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group



Partnerskie fora dyskusyjne: Klub Seata Ibiza   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2016 Created by idealneT and OM System